Sponsorer

SpareBank1

SpareaBank1 har alltid sett det som en av sine viktigste oppgaver å bidra og støtte lokalsamfunn og breddeidrett. SR-Bank1 alliansen er Norges største enkeltsponsor innen breddeidrett, og skiforbundet er en av alliansens eldste partnere. Interessen for ski har alltid vært spesielt stor i Norge og banken ser det som sin plikt å støtte opp om en idrett som gjør så mye godt for lokalsamfunn over hele Norge.

Statoil

Statoil er gjennom sitt Morgendagens Helter program, en av Norges største sponsorer av naturfag, idrett og kultur. For at Statoil skal gå inn som sponsor må fokus ligge på talentutvikling for barn og/eller ungdom. Skiforbundet og deres satsning på rulleski er derfor en naturlig partner til Statoils helter-program. Statoil er en mangeårig sponsor og vi ser fram til mange nye år sammen.

Dæhlie Sport

Rulleski GP er utrolig takknemlig for en sponsoravtale med Dæhlie de kommende 5 sesonger. Dæhlie kommer inn som offisiell klessponsor for alle utøvere. «Vi er svært imponert over hvordan Rulleski GP har utviklet seg de senere årene, og i vårt nå 20. år, ser vi som bedrift framover. Vi skaper nye plagg for utholdenhetsaktiviteter og tar Dæhlie til nye arenaer», sier kommersiell leder Øyvind Bratten i en kommentar til avtalen som er inngått.

Norsk Tipping

Til støtte for norsk idrett og vitenskap. Helt siden starten i 1948 har Norsk Tipping bidratt med hele sitt overskudd til breddeidrett i Norge. Så lang har de delt ut over 125 milliarder norske kroner til idrettslag og foreninger over hele Norge. I tillegg til støtten for breddeidretten gir Norsk Tipping også over 100 millioner hvert år til sponsorsamarbeid.

Scandic Hotels

Scandic hotels er Nordens største hotellkjede med nærmere 230 hoteller i syv land. Sponsing er viktig del av Scandics totale markedskommunikasjon og de er stolte av å kunne hjelpe det fantastiske miljøet i rulleskinorge. RGP ser fram til mange gode år sammen med Scandic Hotels.

SPAR

Stolt støttespiller lokalt og nasjonalt. SPAR har gjennom en årrekke støttet idretten i Norge. De er like opptatt av små, fremtidige stjerner, som de er av store, etablerte stjerner. Alle må starte et sted. For SPAR har det lokale samfunnsengasjement alltid stått sterkt, og de ønsker å bidra til at barn og unge engasjerer seg i lokalmiljøet og lokale idrettslag. «Med aktiviteter som rulleski oppnår vi at våre unge er aktiv året rundt og vi er stolt av å støtte dem hele veien», står det i en nylig pressemelding fra SPAR.

Grilstad

Et av Norges eldste slakteri ble grunnlagt i Trøndelag i 1932. Allerede i 1949 startet Grilstad et eget sponsorprogram for lokale idrettslag og utøvere. Siden har programmet vokst seg opp til å bli en betydelig partner for breddeidretten i Norge. De er takknemlige for muligheten til å støtte Norges framtidige skistjerner.

Mester Grønn

Blomsterkjeden Mester Grønn er stolt sponsor til Rulleski GP. Rulleski GP er flott merkevare blant det norske folk, og utøverne står for mange av de samme verdiene som de gjør i Mester grønn. De ønsker å jobbe med Rulleski GP både for å styrke sin merkevaren eksternt mot kunder, men også for å bygge motivasjon og kultur i egen kjede.

Weber

Byggevareprodusenten Weber produserer og markedsfører av produkter til bruk i bygg- og anleggsprosjekter. Selskapet står bak merkevarer som Leca og Weber. Weber har i mange år vært blant sponsorene til Rulleski GP.

BDO Norge

BDO har bevisst valgt å samarbeide med Rulleski GP. Begge parter deler tanke- og verdisett som er viktig for å oppnå best mulig prestasjoner. «Skal man bli best innenfor sitt felt må man fokusere på effektivitet og forbedring i alt man gjør. Dette er viktig for BDO og vi føler oss beæret av muligheten til å støtte og samarbeide med Rulleski GP», sier pressetalsmann Arne Halvorsen.